Om Nabo Support-appen

 

Nabo Support er et af Danmarks mest moderne og billigste overvågningssystemer. Med vores app kan du inden for meget kort tid gøre hele nabolaget opmærksom på, at et indbrud er i gang på din adresse. Vores app spreder frygt blandt tyve, da reaktionstiden er hurtigst, hvis din nabo er den første, der får besked.

Verificering af ALLE konti

Ved oprettelse af en bruger hos os, sikrer vi, at alle bliver godkendt. Man kan bruge vores app umiddelbart efter, at man er oprettet. Vi har dog 24 timer til at sikre os, at du er en rigtig person, der er bosiddende i Danmark. Hvis vi ikke kan finde brugeren via Krak, De gule sider eller Google, vil vi tillade os at kontakte brugeren for at bekræfte dennes identitet. Vi SKAL sikre os, at vores app ikke bliver udnyttet, og vi gør alt, hvad vi kan får at sikre os dette – uden at det bliver til besvær for vores brugere.

Vores smarte kort

Notifikationer

Det smarte kort viser alt, hvad der sker i dit nabolag. Denne funktion er både hurtig og nem. Hvis naboen registrerer noget, så vil du kunne se det på kortet. Er hændelsen inden for din selvvalgte radius, vil du få besked via vores system.

Området, du modtager notifikationer fra, styrer du selv. Bor du på landet, hvor den nærmeste nabo er fire km væk, så vil du kunne sætte din notifikationsradius til fem kilometer. Bor du derimod i en meget befolket by, vil du kunne justere den helt ned til 100 meter fra din adresse. Uanset, hvad du vælger, kan du orientere dig om, hvad der sker nabolaget.

Har du set noget mistænkeligt?
Smid det på kortet!

Indbrud, overfald eller lommetyve?
Smid det på kortet!

Kører der en mistænkelig bil rundt i dit område? Måske en bil du ikke mener hører til på din vej? Med denne funktion kan du smide den på kortet. Derefter kan folk bekræfte mistanken, hvis de har set det samme. Hvis det er fru Hansen, der er ved at flytte, så kan man registrere, at der er ikke er hold i mistanken, og ikonet vil skifte farve på kortet.

Indbrud i dit hjem? Indbrud i din bil? Lommetyveri? Registrer det på kortet, så alle i dit nabolag kan følge med i, hvad der sker. Denne funktion gør det nemt at videndele om mulige kriminelle aktiviteter. En indbrudstyv frygter synlige naboer mest!

Har du flere adresser? 
Modtag notifikationer fra dem alle

Har du en tyverialarm?
Tilkobl din tyverialarm,
så naboen kan hjælpe dig.

Har du mere end én adresse, f.eks. et sommerhus? Hvis du opgraderer dit medlemsskab, kan du tilkoble flere adresser på den samme bruger. Du vil modtage notifikationer fra begge adresser og derved nemt kunne følge med i, hvad der sker i de forskellige nabolag.

Få tilkoblet din tyverialarm til Nabo support, så din nabo kan være fremme på få minutter, hvis der skulle ske noget. Ved aktivering og bekræftelse af alarmen, vil den straks ryge på kortet. Dine naboer og dem, som bor i nærheden af dig, vil kunne reagere på ganske få minutter! Ved aktivering har brugeren tre minutter til at afkræfte ved en eventuel fejlalarm. Alle undersøgelser viser, at aktive og synlige naboer er det, indbrudstyven frygter mest.