Nabosupport – Tyverialarmen som aktiverer hele dit nabolag!

Det er unægteligt bevist flere gange, at synlige naboer og skiltning herom, er den bedste måde at holde tyveknægten på afstand. Nabosupport er i stand til at skabe Danmarks største netværk af naboer og især tyverialarmer. Kombinationen af naboer og tyverialarmer i den her størrelsesorden er unik.

Med ca. 400.000 tyverialarmer i Danmark, kan det nu lade sig gøre at samle en enorm mængde alarmer i én brugerflade. Lige meget hvilken alarm du har i dit hjem, kan du koble den op til Nabosupport. Det væsentligste er, at den kan sende en SMS-besked.

Skulle uheldet alligevel være ude, skal du nu ikke selv aktivt at give dine naboer besked, alt foregår automatisk. Går din tyverialarm i gang, og du har verificeret den som et sandsynligt forsøg på indbrud, vil alarmen sende en SMS-besked til Nabosupport. Er alarmen først overført til Nabosupport, vil alle i en radius på 5 km. have en mulighed for at reagere på den.

Du skal med denne mulighed kun kode 1 telefonnummer ind i din tyverialarm. Derefter vil Nabosupport sende din alarm ud til alle tilmeldte i dit nabolag. Det er nødvendigvis ikke dine egne, venner, naboer eller familie, men derimod helt fremmede som er interesseret i at hjælpe med synlighed.

Fordelen ved kombinationen af en tyverialarm og aktive naboer er, at reaktionen kan ske inden for ganske få minutter. Der er derfor stor sandsynlighed for at dine naboer kan være synlige omkring dit hus på meget kort tid.
Det kan derfor ikke altid betale sig at investere i et professionelt vagtværn, som gennemsnitligt først vil nå frem efter ca. 30 minutter. Samtidig at det kan koste dyrt, hvis vagtværnet skulle rykke ud.

At være en del af Nabosupport, får du en brugerflade som giver dig et unikt overblik over hele dit nærområde, hvad angår alarmer, indbrud og suspekt adfærd og det er helt gratis!